Over ons

Over ons

De klantbehoefte staat bij de consultants van Soltronergy centraal, maar ze praten de klant niet naar de mond. Behalve aan hun expertise ontlenen ze namelijk veel van hun slagkracht aan hun onafhankelijkheid.
Hun transparante en beproefde aanpak garandeert u een eerlijk en afgewogen advies, gericht op een voor uw situatie zo optimaal mogelijk eindresultaat.

Onze consultants onderscheiden zich verder door hun uitvoerige technische expertise en hun hands-on-mentaliteit.
Het zijn mensen die weten waar bij verduurzamingsoperaties meestal problemen ontstaan, waardoor het reƫle rendement beduidend lager is dan beloofd. Met hun deskundigheid kunt u dat voorkomen en krijgt u waarvoor u betaalt.

Vanwege hun technische expertise en onafhankelijke aanpak worden onze consultants regelmatig door derden ingehuurd als inkoopconsultants. Verder doen grote verzekeraars steeds vaker een beroep op hen als experts bij hagel- en stormschade aan zonnepanelen.

Ruud van de Voort

Ruud was jarenlang projectmanager van energieprojecten in Spanje. In die positie was hij verantwoordelijk voor ontwerp en realisatie van zonneweides en -daken met zonnestroom- installaties van 200 kilowatt tot 5 megawatt. Daarnaast heeft hij windenergieprojecten opgezet met meerdere windturbines van 1,8 megawatt.

Bert ten Haaf

Bert heeft in Nederland zijn sporen verdiend met innovatieve projecten. Zo ontwikkelde hij samen met vijf marktpartijen De Zorgsleutel, een voordelig en flexibel concept voor huisvesting in de gezondheidszorg. Ook gaf hij als productmanager vorm aan de BSO-box, een modulair systeem met compleet ingerichte units voor buitenschoolse opvang. Verder was hij betrokken bij de ontwikkeling van diverse gevelsystemen van Mosa Facades.