Diensten

Diensten

De senior consultants van Soltronergy bieden onafhankelijke en deskundige begeleiding bij grote verduurzamingsprojecten, van idee tot en met de nazorg.
Ze verdienen hun geld met adviseren en controleren. Ze kopen niets in, werken niet met vaste leveranciers waarvan ze commissie ontvangen, en plaatsen ook geen installaties. Wel voeren ze haalbaarheidsstudies uit en adviseren onder meer over de financiële, fiscale en juridische aspecten. Daarnaast kunnen ze desgewenst het complete projectmanagement verzorgen.

Onze consultants onderscheiden zich door hun technische expertise. Ze werken met een beproefd model met vijf fasen. Na een QuickScan heeft de klant snel een vrij betrouwbare beeld van het verwachte rendement. Met de vervolgens opgevraagde offertes bij producenten wordt in de tweede fase een sluitende businesscase opgesteld.

In de derde fase begeleidt Soltronergy de onderhandelingen met de marktpartijen. De vierde fase omvat levering, montage, afregeling en oplevering. Ook in de laatste fase, die van de nacontrole, op locatie en met professionele drones, bieden onze consultants ondersteuning, zodat u altijd het hoogste rendement krijgt tegen de meest gunstige investering.